Hej Verden!

Parken på en lørdag aften.

Justin Biebers scene i Parken d. 4/20/2013 - uforglemmelig aften.

Justin Bieber’s scene i Parken d. 4/20/2013 – uforglemmelig aften.

Det er ikke til at tro at ens drøm bliver opfyldt igen. Min veninde købte to billetter til Justin Bieber’s koncert i går og hun spurgte mig straks om jeg ville med. Og hvem kan sige nej til Bieber, hvis man er Belieber og har været det siden 2007 og før Scooter Braun opdagede ham? Vi havde en uforglemmelig aften og det var den fedeste koncert. Hvad så, om han var forsinket og at der var fejl i det – han kom til Danmark, gav koncert og fyrede den maks af med 45.000 Beliebers. I alt, var der 5-6 timers kørsel, for at komme fra lille bitte Middelfart, til store København. Men det var kørselen værd! A lifetime experience – just saying. Vi stod omkring 5-10 meter fra vores største idol – det var helt ufatteligt! Min veninde og jeg er 110 % sikre på, at vi skal til endnu en Justin Bieber koncert, om det så er her i Danmark eller ej! Beliebers got to stick togther as a family.

Er du Belieber og har du ikke været til en af hans to udsolgte koncerter? Så kontakt mig på shakervicki@live.dk, så planlægger vi en tur til USA eller et andet sted i Europa. Billetten skal du selv betale samt turen til koncerten – men jeg er villig til at få fat i gode billetter og sørge for, at du får en oplevelse som du sent vil glemme! Vi er jo én stor familie!

Ha’ en fantastisk aften, guys!

xoxo V

3

  • Hansi Egnarsen

    Hej Vicki!
    Jeg elsker din blog, faldt lige over den og det er jeg glad for.
    Jeg er også kæmpe Belieber, men har desværre ikke været til nogen af hans koncerter :((((( Familieanliggender hver gang….
    Igen din blog er suveræn! Glæder mig til dit næste indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • V

      Hej Hansi.
      Mange tak! Jeg kan sagtens lægge nogle billeder ud af Bieber, som jeg selv har taget, så du kan nyde dem. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hansi Egnarsen

      Det lyder super 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!